Spara dina favoriter

Nu kan du äntligen lägga till dina favoriter, direkt från FODMAP-scannern, och skapa en helt egen shoppinglista. Inget mer scannande bland müsliförpackningar och färdigmat. Det räcker med att du hittar en grönmarkerad produkt och sparar in den under favoriter. Nästa gång du är i butiken kan du enkelt titta på dina favoriter, slipper leta och kan direkt plocka rätt produkt.

Den här funktionen är särskilt bra i kategorier där det finns få grönmarkerade produkter t ex müsli, färdigmat, korv och vegetariska ersättningsprodukter. Nu räcker det med att du hittar en, sparar den och tittar i favoritlistan nästa gång du handlar.

Förutom att spara in favoriter från scanner kan du också markera och spara favoriter i FODMAP-listorna. Det kanske är så att det fungerar för dig att äta lite honung eller avokado. Då kan du spara dessa som favoriter så att du hela tiden kan hålla koll på vad som fungerar. Speciellt bra under återinförandet då du förmodligen kan lägga till både gul- och rödmarkerade livsmedel i mindre mängd. Då kan du lägga till dessa som favoriter också. På så sätt får du en personlig FODMAP-lista med livsmedel som fungerar för dig och därmed gör din vardag enklare.

Vi hoppas att du gillar favoritfunktionen precis lika mycket som vi. Och håll utkik, under hösten kommer fler användbara funktioner som underlättar din behandling.

Teamet på Belly Balance