Hej
Spritter i kroppen och bubblar i magen

Det liksom spritter i kroppen och bubblar i magen – så glad är jag att få din uppmärksamhet just nu! Just här i denna bloggspalt på Belly Balance.

Jag tänker att du läser det för att du kanske redan känner mig och är nyfiken på vad jag hittat på för tokigt nu, eller så är du kanske en snäll familjemedlem som vill stötta med lite klick så att jag känner mig sedd.

Eller så är du precis den jag är här för att dela med mig till – en person med magproblem, precis som jag själv.

Kort om mig:

Jag är yogalärare, mindfulnessinstruktör, coach och jag jobbar även som marknadskonsult i en rad olika företag och branscher. Och precis allt är kul.

Jag har familj och bor i förort. Jag har två katter och jag gillar att löpträna.

Jag äääälskar mat. Jag älskar relationer. Jag älskar människor.

Jag är 42 år. Jag har haft IBS sedan 2008.

Andlighet och meningen med livet intresserar mig.

Rättvisa är viktigt. Jag ogillar lidande.

 

Varför ska du följa mig?

Reflektion sker för mig i ord som jag säger eller skriver. Och jag gillar både att prata och att skriva. Jag gillar det mycket – fråga vänner och familj…. Mycket är bla, bla, bla, men ibland kommer en helt magisk insikt (tycker ju jag då) som jag gärna vill dela.Som det här med att FODMAP-kostbehandlingen är grymt bra – men att den är fruktansvärt svår att upprätthålla utan att ändra på livsstilen. Och där har det gått sådär för mig. Lite upp-och–ned.

Mitt mål med att skriva här på BellyBalance är för att dela med mig om de utmaningar och motstånd som jag stöter på hela tiden. Att ändra på livet är ju typ jättesvårt.

Nyckeln i mitt liv är yoga. Och gillar du yoga så kommer du få ta del av massa bra tips och konstigheter som händer på min matta.

Hejhalloj!

/Jenny

Bubblar i magen är ingen överdrift, men jag tror det beror mer på löken i den färdigköpta bearnaisen… Stryker den raskt från listan!

Och kolla in mig på mattan här.