En strand
Att ladda om efter en vecka i obalans

En strand Hej på er alla!

Förra veckan var inte min vecka, dålig planering, sämre kosthållning och ond mage. Att ladda om efter en obalanserad vecka får därför detta inläggs tema bli. När vardagsplaneringen inte går ihop .

För de flesta människor är planering bra och något som man använder sig av för att vardagen ska rulla på bättre. Har man IBS är planering ännu viktigare, som jag har nämnt tidigare. Balans är för mig a och o för att jag ska må bra och planering är något jag sätter stor vikt på. Men ibland blir det ju bara inte som man tänkt sig helt enkelt.

Förra veckan var en sådan vecka för mig. Jag kom upp för sent på morgonen, matrutinerna kom ur rytm vilket även jag gjorde. Jag fick i mig fel mat och på söndagen fick jag så hemskt ont i magen. Under helgen hade jag fått i mig dels gluten, men också dessert- ost och fikon, något som jag jag aldrig äter. Det var nog den största bidragande faktorn till min attack. Det gick över efter en stund, men har verkligen inte haft så ont på länge.

Så denna vecka är det nya tag igen, upp i bra tid, lite också beroende på om jag jobbar eller inte. Men jag ser till att jag äter så regelbundet som möjligt. Att jag planerar min mat, gör en extra portion som jag kan ta med mig som matlåda. Jag tar mig också tid att meditera och självklart att träna. Och jag känner genast en bättre balans i kroppen:) Ingen är perfekt och ibland blir det  fel, så är det. Ladda om och fokusera på dig och ditt välmående!

Följ gärna Belly Balance på Instagram om du inte redan gör det: bellybalancesverige, och även mig: charlotteelisabeth87. Följ för tips, inspiration och motivation i livet med IBS och träning.

Ta hand om er!

Kram,

Charlotte:)