En snöklädd brygga i förmiddagssolen som lyser på isen som ligger i bitar vid strandkanten.
Drömmar, tankar och mål

En snöklädd brygga i förmiddagssolen som lyser på isen som ligger i bitar vid strandkanten.

Hej allihop!

Denna vecka tänkte jag att det ska handla lite om drömmar, tankar och mål. Förutom att jag letar jobb så har det inte hänt så mycket.

Extrajobb och frilans i all ära, men jag behöver något stabilare för att kunna jobba ihop till att förverkliga drömmar. Har så mycket tankar med funderingar, planer och idéer som flyger runt i huvudet, tänk om man fick pengar för dem?! Fast planen är ju också att dessa kreativa tankar och idéer en dag ska bli något jag faktiskt får pengar för;) Men tänk om man kunde betala med kramar eller ett leende:)

För mig har drömmar alltid varit något som en dag SKA bli verklighet. Det är inget jag bara går och tänker på. Tanken är bara en del i processen. Jag har alltid fått kämpa och jobba hårt för att nå mål och genomföra saker jag vill, även om jag har fått hjälp på vägen. Ibland har det självklart känts tufft och jag har frågat mig: “hur ska detta gå?”. Men vill jag verkligen göra något, då går jag all in och jobbar hårt för att det ska bli av.

Att finna inre harmoni kan vara svårt när det känns som att ens själ, huvud och hjärta flyger runt i någon slags yttre rymd. Man jämför sig med andra på olika sätt, man funderar på vem man är, och hur man ska göra för att få göra det man vill göra. Jag VET vad jag vill. Det är bara vägen dit som just nu är lite snårig. För mig brukar det underlätta med olika former av terapi, det kan vara en stunds mindfulness, att vara HÄR och NU, att prata med någon, att träna, göra yoga, kanske läsa eller skiva en stund. Jag övar varje dag på att sluta jämföra mig själv med andra. Att vända negativa tankar till positiva tankar.  Det är inte alltid lätt. Men att må bra och lära sig älska sig själv som man är det viktigaste, sedan kommer allt annat man vill jobba för.

Glöm inte att älska dig själv!

Mörkhårig kvinna på snöklädd brygga. Står med kroppen mot kameran, huvudet vänt mot solen.

Ta hand om er:)

Kram,

Charlotte:)