En ny resa genom livstil och bättre magkänsla

Hej!

Och välkommen till min blogg! Charlotte heter jag och är en pigg och glad 30-åring från Stockholm. Jag har fått möjligheten att dela mina erfarenheter och min resa genom livsstil och bättre magkänsla med er här på Belly Balance.se och Instagram.

Jag har haft IBS i flera år, det är något som troligen började redan under skoltiden, med stress och magkatarr. På senare år märkte jag att magen reagerade dåligt på specifika livsmedel, som sötningsmedel och fiber. Till slut gick jag till läkaren och fick diagnosen IBS. Jag fick en diet-lista som jag provade mig fram med. Vissa livsmedel fungerade, andra inte, och jag insåg att jag istället började vänja mig vid symptomen som att de skulle vara normala. Detta var under en tid då IBS var så gott som okänt för de flesta.

Träning och ett aktivt liv är otroligt viktigt för mig för att jag ska må bra. Att hitta en bra kost som håller magen i balans och hjälper mig att orka med ett aktivt liv är en utmaning i sig.

Tillsammans och med hjälp av Belly Balance vill jag få en bättre magkänsla, men också hjälpa dig att älska din mage och att få en bättre magbalans. IBS är väldigt individuellt och alla mår och känner på olika sätt. Jag har en tvillingsyster med IBS och även min mamma som fick sin IBS- diagnos efter 60.

Från och med den första november tar jag mig an #FODMAP21. Det är en 21- dagars introduktion till Belly Balance Programmet Magbalans. Där ingår FODMAP där du får hjälp att komma i balans med rätt kost. Belly Balance och FODMAP handlar INTE om att gå upp eller ner i vikt, bara vikten av att må bra.

Läs mer om FODMAP och Programmet Magbalans, bli medlem här på hemsidan och joina mig i #FODMAP21- utmaningen!

Följ också min resa på Belly Balance Instagram bellybalancesverige och mitt privata Instagram charlotteelisabeth87.

NU KÖR VI!:)

Kram,

Charlotte:)

Boken ”Magkänsla” hittar du i webbshoppen:)