Fitnessfestivalen

 Hej på er!

Hoppas att ni mår bra och har haft en skön helg och första advent:) Själv har jag varit på Fitnessfestivalen och fått med mig massa ny träningsinspiration:) Söndagen spenderades med att advents-pynta och en sväng till gymmet:)

Hälsa, kost och träning går för mig hand i hand och för mig är träning otroligt viktigt. Inspiration är också viktigt, dels om man är ny på träningsbanan och behöver en liten push för att komma igång, eller så har man tränat länge och behöver inspiration och lära sig mer för att kunna utveckla sig själv och sin teknik.

Gym och Motion, gymmet där jag är medlem, har konceptet Les Mills som jag tycker är helt otroligt bra! De har olika pass som ändras var tredje månad (om jag minns rätt) då det är en s.k. ny release. Då får man lära sig nya steg och rörelser, allt för att utmana sig själv, få mer inspiration och inte tröttna på träningen. Jag brukar oftast gå på passet CXWORX som är 30 minuter långt. Det handlar mycket om magstyrka, men går igenom i princip hela kroppen:) Sedan brukar jag även köra BodyJam 60 minuter, dans som är otroligt roligt!:) Tabata är också en favorit med lite olika upplägg beroende på instruktör, men mycket styrka. Jag är också väldigt intresserad av yoga och mindfulness och går på klasser så ofta jag kan, annars försöker jag göra det hemma. Löpning är en annan träningsmetod som jag uppskattar väldigt mycket. För mig är kombinationen av dessa olika träningsformer det som gör mig taggad och intresserad:)

Ta hand om er!

Kram,

Charlotte:)