Studielitteratur om kroppen, träning och kost.
Proaktivitet, planer och mål 2018

Hej kära ni!

Hoppas att ni fick ett strålande avslut på 2017 och en positiv start på 2018! Jag var i Uppsala och firade med vänner. I snöblandat regn strax innan tolv-slaget gick vi ut och upp på en kulle i närheten och kollade på fyrverkerierna, de som gick att se, det var så mulet. Men jag brydde mig inte så mycket om det, jag hade trevliga vänner omkring mig, det var viktigare:)

Ett nytt år innebär för många en ny start med nya vanor. Det kanske låter som en kliché, men ibland är det lättare att börja på dag ett, vare sig det är ett nytt år eller en ny vecka. Jag började en ny resa under hösten förra året, en resa som jag känner mig  mer och mer hängiven till för var dag som går. Att börja med programmet Magbalans och att använda FODMAP har hjälpt mig mer än vad jag först trodde när jag hörde om just FODMAP. Jag har alltid varit lite skeptiskt till olika dieter, när man ska ta bort livsmedel och så. Jag har alltid kunnat äta allt utan att vikten påverkas. Men allt har ju inte med vikten att göra. Man kan må dåligt ändå och jag ville ju må bättre i magen, känna mig fin och mindre uppblåst. Jag fick “offra” några goda livsmedel på vägen, men jag fick också en hälsosammare kost tack vare det. Så, om du ännu inte gått med i programmet Magbalans, gör det! 🙂

En bar mage

För mig innebär det nya året absolut nya mål och planer. Jag ska utveckla mina kunskaper inom kost, träning och hälsa, jag gillar att vara proaktiv, det hjälper mig att tydligare se mina mål,  och beställde därför ett gäng böcker som ska läsas. Jag vill ha som yrke att bättre kunna hjälpa andra i min situation.

Studielitteratur om kroppen, träning och kost.

Jag läser redan en del böcker om livet, hur man tänker på sig själv och andra, och hur man bör uppskatta sig själv och våga älska sig själv mer. Det är någon som jag arbetar med varje dag, för det är så otroligt viktigt, och jag känner att 2018 kommer att bli mitt år:)

Följ gärna min resa på mitt Instagram: charlotteelisabeth87, och glöm inte att följa Belly Balance på Facebook och även Instagram under: BellyBalanceSverige.

 

Stor kram och God fortsättning!:)

Charlotte.