Apr, 28 Inga kommentar

Krämig brysselkålspasta

Här kan du använda antingen grädde eller crème fraiche, det går lika bra med båda alternativen. Är du fettkänslig kan du välja produkter med en lägre fetthalt. Det går också bra att använda grönkål istället för brysselkål. Vegan? Använd havre- eller risgrädde och ett veganskt ostalternativ.
Läs mer >>
Kasslergratäng
Okt, 4 Inga kommentar

Kasslergratäng

Enkel och snabb vardagsrätt som med fördel kan göras kvällen före. Riven ost i påse innehåller ofta skummjölkspulver och därmed laktos. För en laktosfri variant kan du riva egen hårdost.
Läs mer >>
Feb, 3 Inga kommentar

Minestrone

En mustig Italiensk tomatsoppa med många goda smaker. Den är både mättande och näringsrik.
Läs mer >>
Okt, 25 Inga kommentar

Carbonara

Klassisk pastarätt som går att göra lite som man vill. Knaperstek gärna baconet så ger det ordentligt med smak. Blanda ner äggulorna i såsen eller servera dem råa till.
Läs mer >>
Okt, 25 Inga kommentar

Italiensk kycklingpasta

En riktigt smarrig pastarätt. Soltorkade tomater i olja kan innehålla vitlök. Därför använder vi naturella torkade tomater som inte ligger i olja. Dessa är ganska salta så smaka av vartefter.
Läs mer >>
Okt, 25 Inga kommentar

Laxpasta med grönt

Lax innehåller nyttiga omega-3 fettsyror som de flesta av oss behöver äta mer av. Se till att bara få med det gula när du river citronskal då det vita ger en besk smak.
Läs mer >>