Hemlagad pesto är underbart gott och super enkelt att göra.
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid
20min
Portioner
port
Ingredienser
50gpinjenötter el solrosfrön
1,5krukabasilika
1msktorkad ramslök
1mskvitlöksolja
2dlolivolja
100gparmesanostfinriven
salt och svartpeppar
Tillagningstid
20min
Portioner
port
Ingredienser
50gpinjenötter el solrosfrön
1,5krukabasilika
1msktorkad ramslök
1mskvitlöksolja
2dlolivolja
100gparmesanostfinriven
salt och svartpeppar
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
Rosta pinjenötter i en torr stekpanna och mixa dem tillsammans med basilikablad, ramslök, vitlöksolja och olivolja.
Vänd ned parmesanosten och smaka av med salt och peppar.
TIPS
Tillsätt rivet citronskal i peston.
Byt ut pinjenötterna mot rostad mandel, valnötter, hasselnöter eller solroskärnor.
Ersätt hälften av basilikan med färsk timjan.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida och kan låta tredje part sköta annonser och optimera vår marknadskommunikation. De använder cookies för att mäta annonsernas effektivitet och göra annonsinnehåll mer personligt.