Ägg Royal
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 30 min
Portioner
st
Ingredienser
  • 1 ägg
  • 2 äggulor
  • 1,5 dl laktosfri vispgrädde
  • 1 msk gräslök finhackad
  • salt och svartpeppar
  • 50 g forellrom
  • 6 äggskal tomma
  • 1 äggkartong tom, av papper
  • smörgåssill
Tillagningstid 30 min
Portioner
st
Ingredienser
  • 1 ägg
  • 2 äggulor
  • 1,5 dl laktosfri vispgrädde
  • 1 msk gräslök finhackad
  • salt och svartpeppar
  • 50 g forellrom
  • 6 äggskal tomma
  • 1 äggkartong tom, av papper
  • smörgåssill
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa ihop det hela ägget med äggulorna. Vispa i grädden och blanda ner gräslök, salt och peppar.
  3. Ställ äggskalen i kartongen. Fördela äggsmeten i skalen och ställ kartongen i vattenbad i en liten långpanna. Vattnet ska upp till ca hälften av kartongens höjd. Grädda i nedre delen av ugnen tills äggsmeten stelnat, ca 15 minuter.
  4. Servera gärna med finskivad smörgåssill på toppen av äggen, tillsammans med forellrom och gräslök.