Apelsin- och granatäppelsallad
Votes: 1
Betyg: 5
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 15 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 apelsiner
  • 2 dl granatäppelkärnor
  • lönnsirap
  • kanel
  • mynta färsk
Tillagningstid 15 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 apelsiner
  • 2 dl granatäppelkärnor
  • lönnsirap
  • kanel
  • mynta färsk
Votes: 1
Betyg: 5
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Skär bort skal och hinnor (det vita) på apelsinerna. Skär dem i skivor och lägg upp på tallrikar eller ett stort fat.
  2. Strö över granatäppelkärnorna. Ringla över lite lönnsirap och pudra på önskad mängd kanel. Garnera gärna färsk mynta.
  3. Servera salladen som den är eller med en kula laktosfri vaniljglass.