Husmansrätt där röd paprika får ersätta champinjonerna. Använd mört nötkött, till exempel rostbiff eller lövbiff.
Votes: 1
Betyg: 5
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Portioner
Ingredienser
400grostbiff eller lövbiff
2salladslökargröna delen
2stora röda paprikor
1mskvalfri olja
2dlvatten
2mskkoncentrerad kalvfond
2tskdijonsenap
2-3msktomatpuré
2dllaktosfri crème fraiche
salt och svartpeppar
Till servering
1krukapersilja
ris
saltgurka
Portioner
Ingredienser
400grostbiff eller lövbiff
2salladslökargröna delen
2stora röda paprikor
1mskvalfri olja
2dlvatten
2mskkoncentrerad kalvfond
2tskdijonsenap
2-3msktomatpuré
2dllaktosfri crème fraiche
salt och svartpeppar
Till servering
1krukapersilja
ris
saltgurka
Votes: 1
Betyg: 5
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
Koka riset enligt anvisning på paketet.
Strimla biff, salladslök och paprika. Stek köttet i olja på hög värme så att det får lite färg. Lägg ner salladslök och paprika och låt steka med några minuter. Tillsätt vatten, kalvfond, senap, tomatpuré och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris, hackad persilja och saltgurka.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida och kan låta tredje part sköta annonser och optimera vår marknadskommunikation. De använder cookies för att mäta annonsernas effektivitet och göra annonsinnehåll mer personligt.