Bounty
Tidlös chokladbit som är enkel att göra själv och rolig att bjuda på. Bounty håller minst tre veckor i kylskåp.
rischoklad
rischoklad
Votes: 6
Betyg: 1.67
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Portioner
bitar
Ingredienser
  • 1 dl laktosfri vispgrädde
  • 1 dl kokosmjölk
  • 50 g smör
  • 1 dl ljus sirap
  • 1 msk strösocker
  • 200 g kokos flingor
  • 400 g mörk choklad
Portioner
bitar
Ingredienser
  • 1 dl laktosfri vispgrädde
  • 1 dl kokosmjölk
  • 50 g smör
  • 1 dl ljus sirap
  • 1 msk strösocker
  • 200 g kokos flingor
  • 400 g mörk choklad
rischoklad
rischoklad
Votes: 6
Betyg: 1.67
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Blanda alla ingredienser utom chokladen i en tjockbottnad kastrull. Låt koka ihop under konstant omrörning 6–7 minuter. Pressa ut kokos massan i en avlång brödform klädd med bakplåts papper. Låt svalna och ställ därefter in i frysen 1 1⁄2–2 timmar.
  2. Smält chokladen i vattenbad. Skär kokosmassan i bitar och doppa i chokladen. Lägg upp och låt svalna på ett bakplåtspapper. Förvara i kylskåp.