Caribbean gryta
Nötkött
Nötkött
Votes: 2
Betyg: 4
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 40 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port ris
  • 600 g fläskfilé
  • smör
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 purjolök gröna delen
  • 1 burk kokosmjölk
  • 3 msk kalvfond
  • 1 burk vattenkastanjer
  • salt och peppar
Tillagningstid 40 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port ris
  • 600 g fläskfilé
  • smör
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 purjolök gröna delen
  • 1 burk kokosmjölk
  • 3 msk kalvfond
  • 1 burk vattenkastanjer
  • salt och peppar
Nötkött
Nötkött
Votes: 2
Betyg: 4
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Strimla fläskfilén och bryn i smör i en stekpanna. Skölj och skär paprikan och purjolöken i mindre bitar. Låt bryna med bland köttet.
  3. Häll på kokosmjölk och fond. Låt koka ca 8 minuter. Tillsätt vattenkastanjer och smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med ris och en fräsch sallad.