Putsa och tärna köttet i större bitar. Finhacka chili och salladslök. Skär tomaterna och paprikan i större bitar.
Bryn köttet i omgångar i smör i en gryta på hög värme, salta och peppra. Ta upp köttet.
Fräs chili och salladslök i grytan i vitlöksolja. Lägg tillbaka köttet och slå på kalvfond, vatten, och öl.
Tillsätt tomatpuré, spiskummin, oregano, lagerblad, tomat och paprika. Rör om och låt små koka i minst 3 timmar, eller tills köttet känns riktigt mört och faller isär.
Toppa chiligrytan med finhackad persilja.
Servera med tortillachips, en klick laktosfri gräddfil och en grönsallad.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida och kan låta tredje part sköta annonser och optimera vår marknadskommunikation. De använder cookies för att mäta annonsernas effektivitet och göra annonsinnehåll mer personligt.