Dragonkyckling
Votes: 4
Betyg: 4.25
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 400 g kycklingfiléer
  • smör
  • salt och peppar
  • 4 dl laktosfri matlagningsgrädde
  • 2 msk kycklingfond Bong
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 msk torkad dragon
  • 4 port ris
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 400 g kycklingfiléer
  • smör
  • salt och peppar
  • 4 dl laktosfri matlagningsgrädde
  • 2 msk kycklingfond Bong
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 msk torkad dragon
  • 4 port ris
Votes: 4
Betyg: 4.25
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Skär varje kycklingfilé i 3 bitar på längden. (Minutfiléerna behöver du inte skära) Bryn kycklingen i omgångar på hög värme i smör, salta och peppra.
  2. Ta ur kycklingen ur pannan, häll på grädde, kycklingfond, dijonsenap och torkad dragon. Rör om och lägg ner den stekta kycklingen, låt små puttra i några minuter.
  3. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Servera kycklingen med ris och gärna en god sallad.