Fläskfilé med ratatouille
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 45 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 1 aubergine
  • 1 zucchini
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • olivolja
  • 1 pkt krossade tomater à 500 g
  • 4 lagerblad
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk ramslök
  • salt och peppar
  • 0,5 tsk vitlöksolja
  • 500 g fläskfilé
  • smör
  • 0,5 kruka bladpersilja grovhackad
Tillagningstid 45 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 1 aubergine
  • 1 zucchini
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • olivolja
  • 1 pkt krossade tomater à 500 g
  • 4 lagerblad
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk ramslök
  • salt och peppar
  • 0,5 tsk vitlöksolja
  • 500 g fläskfilé
  • smör
  • 0,5 kruka bladpersilja grovhackad
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Skölj grönsakerna och skär dem i mindre bitar. Hetta upp oljan i en kastrull och fräs grönsakerna några minuter. Tillsätt krossade tomater, lagerblad och örter. Låt småkoka under lock 30 minuter, rör om då och då. Smaka av med salt, peppar och vitlöksolja.
  2. Skär fläskfilén i 1,5 cm tjocka skivor, salta och peppra. Stek den gyllene i smör i en stekpanna.
  3. Servera fläskfilén med ratatouille toppad med färsk persilja, och gärna en grönsallad.