Fransk fiskpanna
Votes: 7
Betyg: 4.57
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Portioner
port
Ingredienser
  • 400 g vit fiskfilé t ex torsk eller hoki
  • 2 dl laktosfri crème fraiche
  • 2 st tomater
  • 2 dl vatten
  • 1 msk kycklingfond Bong
  • 1 msk dijonsenap
  • 3 msk hackad gräslök
  • salt och svartpeppar
  • ris eller pressad potatis
Portioner
port
Ingredienser
  • 400 g vit fiskfilé t ex torsk eller hoki
  • 2 dl laktosfri crème fraiche
  • 2 st tomater
  • 2 dl vatten
  • 1 msk kycklingfond Bong
  • 1 msk dijonsenap
  • 3 msk hackad gräslök
  • salt och svartpeppar
  • ris eller pressad potatis
Votes: 7
Betyg: 4.57
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Tina fisken om den är fryst. Skär den i ca 3 cm stora bitar. Halvera tomaterna och gröp ut kärnorna, t ex med en liten sked. Skär tomaterna i tärningar. Koka upp crème fraiche, vatten, kycklingfond och dijonsenap i en i större stekpanna. Låt koka ihop någon minut.
  2. Lägg i fisken och låt det hela sjuda några minuter. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt tomat och gräslök precis före servering. Servera med pressad potatis eller ris och gärna en grönsallad.