Fransk fiskpanna
Fransk fiskpanna
Portioner
4port
Portioner
4port
Ingredienser
  • 400g vit fiskfilét ex torsk eller hoki
  • 2dl laktosfri crème fraiche
  • 2st tomater
  • 2dl vatten
  • 1msk kycklingfondBong
  • 1msk dijonsenap
  • 3msk hackad gräslök
  • salt och svartpeppar
  • ris eller pressad potatis
Instruktioner
  1. Tina fisken om den är fryst. Skär den i ca 3 cm stora bitar. Halvera tomaterna och gröp ut kärnorna, t ex med en liten sked. Skär tomaterna i tärningar. Koka upp crème fraiche, vatten, kycklingfond och dijonsenap i en i större stekpanna. Låt koka ihop någon minut.
  2. Lägg i fisken och låt det hela sjuda några minuter. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt tomat och gräslök precis före servering. Servera med pressad potatis eller ris och gärna en grönsallad.