Griljerad julskinka
En vacker, jämn och gyllene griljering med tydlig smak av senap.
julmat
julmat
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 20 min
Portioner
julskinka
Ingredienser
  • 1 st färdigkokt julskinka à ca 3kg
  • 1 äggula
  • 1 tsk socker
  • 1 msk skånsk senap
  • 1 dl Glutenfritt ströbröd alternativt 1 dl solrosfrön
Tillagningstid 20 min
Portioner
julskinka
Ingredienser
  • 1 st färdigkokt julskinka à ca 3kg
  • 1 äggula
  • 1 tsk socker
  • 1 msk skånsk senap
  • 1 dl Glutenfritt ströbröd alternativt 1 dl solrosfrön
julmat
julmat
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Vispa ihop äggula, socker och senap. Pensla julskinkan runt om.
  2. Om du använder solrosfrön kör du dem i mixer.
  3. Strö ströbröd alternativt solrosfrön över skinkan. Griljera i 250° ca 5-10 minuter eller till det fått yta. Garnera med hela nejlikor.