Halloumistroganoff med currysmak
Superenkel vardagsrätt som passar hela familjen!
Votes: 1
Betyg: 5
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Portioner
port
Ingredienser
  • 400 g halloumi
  • 2,5 dl laktosfri crème fraiche
  • 3 msk tomatpuré
  • 1 tsk curry
  • 0,5 tsk japansk soja
  • 2 msk rapsolja
  • några droppar vitlöksolja
  • några droppar lökolja
  • salt och svartpeppar
Till servering
  • 4 port basmatiris
  • 6 dl färska eller frysta haricots verts
Portioner
port
Ingredienser
  • 400 g halloumi
  • 2,5 dl laktosfri crème fraiche
  • 3 msk tomatpuré
  • 1 tsk curry
  • 0,5 tsk japansk soja
  • 2 msk rapsolja
  • några droppar vitlöksolja
  • några droppar lökolja
  • salt och svartpeppar
Till servering
  • 4 port basmatiris
  • 6 dl färska eller frysta haricots verts
Votes: 1
Betyg: 5
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Skär halloumin i större tärningar och fräs i hälften av oljan på hög värme tills den får färg. Lyft upp och lägg åt sidan.
  2. Tillsätt resten av oljan och fräs tomatpurén i ett par minuter. Tillsätt cremé fraiche, curry, sojasås och blanda ner halloumin.
  3. Koka upp och låt sjuda ca 5-10 minuter under lock. Smaka ev av med salt och peppar.
  4. Servera med kokt basmatiris och haricot verts.