Heta kräftor med curry
Skaldjur
Skaldjur
Votes: 1
Betyg: 4
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port glutenfri pasta
  • 100 g pimiento (inlagd paprika) tex ica
  • 2 msk rapsolja
  • 1 msk curry
  • 2 dl laktosfri vispgrädde
  • 4 stora tomater klyftade
  • 1 msk vitlöksolja
  • 4-5 droppar tabasco
  • 2 burkar kräftstjärtar
  • salt och peppar
  • 4-5 dl isbergssallad
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port glutenfri pasta
  • 100 g pimiento (inlagd paprika) tex ica
  • 2 msk rapsolja
  • 1 msk curry
  • 2 dl laktosfri vispgrädde
  • 4 stora tomater klyftade
  • 1 msk vitlöksolja
  • 4-5 droppar tabasco
  • 2 burkar kräftstjärtar
  • salt och peppar
  • 4-5 dl isbergssallad
Skaldjur
Skaldjur
Votes: 1
Betyg: 4
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet.
  2. Låt paprikan rinna av en stund och strimla den sedan. Hetta upp olja i en panna. Fräs curry och paprika lite fort. Tillsätt grädde, tomatklyftor och vitlöksolja. Låt sjuda ca 2 minuter.
  3. Rör ner kräftstjärtarna och smaksätt med tabasco, salt och peppar. Smaka av och krydda eventuellt lite mer. Rör om och låt sjuda ca 3 minuter.
  4. Strimla salladen fint och rör ner innan servering tillsammans med pastan.