Härligt kryddiga revbensspjäll till jul. De sköter sig nästan själv i ugnen och sprider juldoft i hela köket.
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid
50min
Portioner
port
Ingredienser
1,5kgtunna revbensspjäll
Kryddblandning:
2,5mskkanel
1,5mskingefära
1tskkryddnejlikormalda
2tskkardemummamalen
2krmsvartpeppar
1,5krmchilipeppar
4krmsalt
Tillagningstid
50min
Portioner
port
Ingredienser
1,5kgtunna revbensspjäll
Kryddblandning:
2,5mskkanel
1,5mskingefära
1tskkryddnejlikormalda
2tskkardemummamalen
2krmsvartpeppar
1,5krmchilipeppar
4krmsalt
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
Blanda ingredienserna till kryddblandningen och gnid in köttet ordentligt.
Lägg sedan revbensspjällen i en stor plastpåse, låt ligga i kylen över natten.
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg köttet på en plåt med bakplåtspapper och sätt in i mitten av ugnen.
Stek ca 20 minuter på varje sida, vänd några gånger under tiden.
Skär upp revbensspjället i bitar och servera till julbordet.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida och kan låta tredje part sköta annonser och optimera vår marknadskommunikation. De använder cookies för att mäta annonsernas effektivitet och göra annonsinnehåll mer personligt.