Kallrökt lax med äggröra
Votes: 3
Betyg: 3.33
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 20 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 1 knippe gräslök
  • 8 ägg
  • salt och svartpeppar
  • smör
  • 0,5 dl laktosfri grädde
  • 1 burk röd kaviar
  • 500 g kallrökt lax
Tillagningstid 20 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 1 knippe gräslök
  • 8 ägg
  • salt och svartpeppar
  • smör
  • 0,5 dl laktosfri grädde
  • 1 burk röd kaviar
  • 500 g kallrökt lax
Votes: 3
Betyg: 3.33
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Hacka gräslöken fint. Vispa ihop ägg, salt och peppar i en bunke. Tillsätt grädde och rör om. Smält smör i en stekpanna och rör ner smeten med en slev. Rör försiktigt i botten av stekpannan tills äggen är krämiga. Ta av stekpannan från plattan, rör ner gräslök och kaviar.
  2. Lägg upp och servera med kallrökt lax.
  3. Tips Servera gärna äggröran på ett gott bröd och toppa med laxen.