Kärleksmums
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Portioner
Ingredienser
  • 3 st ägg
  • 3 dl socker
  • 1,5 dl laktosfri mjölk
  • 4,5 dl glutenfri mjölmix, fin
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 3 msk kakao
  • 150 g smält smör
  • 3,5 dl florsocker
  • 50 g smält smör
  • 4 msk starkt kaffe
  • 1 msk kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • kokosvatten
Portioner
Ingredienser
  • 3 st ägg
  • 3 dl socker
  • 1,5 dl laktosfri mjölk
  • 4,5 dl glutenfri mjölmix, fin
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 3 msk kakao
  • 150 g smält smör
  • 3,5 dl florsocker
  • 50 g smält smör
  • 4 msk starkt kaffe
  • 1 msk kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • kokosvatten
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjölmix, bakpulver, vaniljsocker och siktad kakao. Rör ner tillsammans med mjölk och det avsvalnade fettet.
  2. Häll smeten i en långpanna klädd med bakplåtspapper. Grädda i 225 grader ca 15 minuter.
  3. Rör ingredienserna till glasyren till en slät massa. Bred glasyren över den varma kakan. Strö på kokos. Låt kakan svalna och skär den i fyrkantiga bitar.