Kesogratäng med broccoli, timjan och chili
Votes: 1
Betyg: 5
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 45 min
Portioner
port
Ingredienser
Gratäng
  • olivolja
  • 600 g laktosfri keso
  • 6 ägg
  • 1,5 tsk timjan torkad
  • 2 krm chiliflakes
  • salt och peppar
  • 350 g broccoli endast buketterna
Topping
  • 100 g fetaost där innehåll av laktos är max 1g/100g
  • 0,5 röd chili kan uteslutas
  • krasse
Tillagningstid 45 min
Portioner
port
Ingredienser
Gratäng
  • olivolja
  • 600 g laktosfri keso
  • 6 ägg
  • 1,5 tsk timjan torkad
  • 2 krm chiliflakes
  • salt och peppar
  • 350 g broccoli endast buketterna
Topping
  • 100 g fetaost där innehåll av laktos är max 1g/100g
  • 0,5 röd chili kan uteslutas
  • krasse
Votes: 1
Betyg: 5
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 200 grader. Olja in en ugnsfast form.
  2. Blanda keso, ägg, timjan och chiliflakes. Smaka av med salt och peppar och häll ner i formen. Dela broccolin i mindre buketter och fördela i formen.
  3. Gratinera i mitten av ugnen i ca 30-35 minuter, tills gratängen är fast i konsistensen.
  4. Ta ut och smula över fetaost, finhackad chili, och krasse. Servera gärna med en härlig sallad.