Kolja med pesto
Fisk
Fisk
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port potatis
  • 600 g kolja
  • 1 tsk salt
  • 1 dl pesto (Egen el Urtekram)
  • 400 g cocktailtomater
  • 3 dl vatten
  • 2 msk fiskfond Bong
  • svartpeppar
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port potatis
  • 600 g kolja
  • 1 tsk salt
  • 1 dl pesto (Egen el Urtekram)
  • 400 g cocktailtomater
  • 3 dl vatten
  • 2 msk fiskfond Bong
  • svartpeppar
Fisk
Fisk
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Skala och koka potatisen, låt vila under lock.
  2. Lägg koljan i en stekpanna med hög kant, strö över saltet. Täck fisken med pesto och lägg ner cocktailtomaterna i pannan.
  3. Blanda vatten med fiskfond, häll ner i pannan. Peppra. Låt småputtra under lock på medelhögvärme tills fisken är klar, ca 20 minuter.
  4. Pressa potatisen och servera med fisken.