500gfalukorvSorunda eller Lithells magra middagskorv
1-2msk smör
2salladslökargröna delen
1-2tsk vitlöksolja
3msk tomatpuré
1burk krossade tomater
2dllaktosfri matlagningsgrädde
salt och svartpeppar
persiljafärsk
Tillagningstid
30min
Portioner
port
Ingredienser
4port ris
500gfalukorvSorunda eller Lithells magra middagskorv
1-2msk smör
2salladslökargröna delen
1-2tsk vitlöksolja
3msk tomatpuré
1burk krossade tomater
2dllaktosfri matlagningsgrädde
salt och svartpeppar
persiljafärsk
Votes: 6
Betyg: 3.83
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
Koka riset enligt anvisning på paketet.
Strimla korven i mindre bitar. Hacka salladslöken.
Bryn korven i en stekpanna med lite smör. Tillsätt salladslök, vitlöksolja och tomatpuré och rör om. Häll i krossade tomater, grädde, salt och peppar. Låt puttra 10-15 minuter.
Strö över finhackad persilja och servera med ris.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida och kan låta tredje part sköta annonser och optimera vår marknadskommunikation. De använder cookies för att mäta annonsernas effektivitet och göra annonsinnehåll mer personligt.