Krämig pasta med pestokyckling
Krämig pasta med pestokyckling
Portioner
4port
Tillagningstid
30min
Portioner
4port
Tillagningstid
30min
Ingredienser
  • 4port glutenfri penne pasta
  • 4 kycklingfiléer
  • smör
  • 100g fetaostdär innehåll av laktos är max 1g/100g
  • 10 soltorkade tomatertex Zeta, Coop
  • 2dl laktosfri crème fraiche
  • 3msk pestotex Urtekram
  • ruccola
  • 1näve pinjenötter
Instruktioner
  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skär kycklingen i bitar. Stek i en panna i lite smör. Smula fetaosten, strimla tomaterna och blanda ihop med creme fraiche och pesto i en kastrull. Värm tills allt smält samman. Lägg i den stekta kycklingen och värm allt tillsammans. Späd ev med lite matlagningsgrädde.
  3. Servera kycklingen med pastan, ruccola och strö sist över pinjenötterna.