Kyckling med balsamico och rosmarin
fågel
fågel
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port ris
  • 4 kycklingfiléer
  • 1 zucchini
  • 2 msk balsamico
  • 2 dl laktosfri crème fraiche
  • 2 tsk torkad rosmarin
  • 1 msk soja
  • 1 dl gröna oliver
  • salt och peppar
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port ris
  • 4 kycklingfiléer
  • 1 zucchini
  • 2 msk balsamico
  • 2 dl laktosfri crème fraiche
  • 2 tsk torkad rosmarin
  • 1 msk soja
  • 1 dl gröna oliver
  • salt och peppar
fågel
fågel
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Dela zucchinin på längden, gröp ur kärnhuset med en sked och skär i halvmånar.
  3. Bryn kycklingen i lite olja eller smör. Tillsätt soja, salt och peppar. Häll på balsamico, creme fraiche och rosmarin. Rör om och låt puttra under lock på svag värme ca 5 minuter.
  4. Vänd i oliverna innan servering.