Busenkel pastarätt som fungerar lika bra till vardags som till helgen.

Kycklingpasta med rucola och valnötter
Votes: 1
Betyg: 5
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Portioner
portioner
Ingredienser
  • 400 g glutenfri pasta t ex tagliatelle
  • 350 g kycklinginnerfilé
  • smör eller olja
  • salt och svartpeppar
  • 1 dl valnötter
  • 1 ask rucola, 80 g
  • 1 dl laktosfri crème fraiche
  • 4 msk riven parmesanost
Portioner
portioner
Ingredienser
  • 400 g glutenfri pasta t ex tagliatelle
  • 350 g kycklinginnerfilé
  • smör eller olja
  • salt och svartpeppar
  • 1 dl valnötter
  • 1 ask rucola, 80 g
  • 1 dl laktosfri crème fraiche
  • 4 msk riven parmesanost
Votes: 1
Betyg: 5
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Skär kycklingen i 2 cm stora bitar. Fräs kycklingbitarna i smör eller olja i en stekpanna några minuter. Salta och peppra.
  2. Låt valnötterna fräsa med den sista minuten. Skölj rucolan. Rör ner crème fraiche, pasta, rucola och parmesan och toppa med nymalen svartpeppar.