Kycklingsoppa
fågel
fågel
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 3-4 kycklingfiléer
  • 1 röd chili
  • 150 g haricots verts
  • 2 morötter
  • 1 röd paprika
  • 1 pak choi eller 1 kvart spetskål
  • 1 tsk garam masala Santa Maria
  • sesamolja
  • 1 burk bambuskott
  • 2 burkar kokosmjölk
  • salt och svartpeppar
  • koriander färsk
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 3-4 kycklingfiléer
  • 1 röd chili
  • 150 g haricots verts
  • 2 morötter
  • 1 röd paprika
  • 1 pak choi eller 1 kvart spetskål
  • 1 tsk garam masala Santa Maria
  • sesamolja
  • 1 burk bambuskott
  • 2 burkar kokosmjölk
  • salt och svartpeppar
  • koriander färsk
fågel
fågel
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Strimla kycklingen fint. Finhacka chili och dela haricots verts på mitten. Skala morötter och skär upp i slantar. Strimla paprikan och pak choi eller spetskål
  2. Fräs garam masala och chili i en stekpanna med lite sesamolja. Tillsätt kycklingen och strax därefter morötterna Tillaga tills kycklingen fått lite färg. Lägg i paprika, bambuskott, haricots verts och pak choi.
  3. Häll i kokosmjölken och låt puttra ca 10 minuter. Smaka av, salta och peppra. Strö eventuellt över lite färsk koriander vid servering.