Laxwok
Votes: 1
Betyg: 5
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port jasminris
  • 500 g lax
  • rapsolja
  • 0,5 purjolök gröna delen
  • 1 broccoli endast buketterna
  • 1 röd paprika
  • 1 klyfta spetskål
  • 2 dl teriyakisås Santa Maria
  • sesamfrön
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port jasminris
  • 500 g lax
  • rapsolja
  • 0,5 purjolök gröna delen
  • 1 broccoli endast buketterna
  • 1 röd paprika
  • 1 klyfta spetskål
  • 2 dl teriyakisås Santa Maria
  • sesamfrön
Votes: 1
Betyg: 5
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Dela laxen i mindre bitar. Stek hastigt i lite rapsolja och lägg åt sidan.
  3. Strimla purjolöken, skär små buketter av broccolin och skär paprika och spetskål i mindre bitar.
  4. Stek grönsakerna i rapsolja. Häll på teriyakisås och lägg ner laxen. Låt allt bli varmt.
  5. Servera med jasminris. Toppa gärna med sesamfrön.