Laxwok
Laxwok
Portioner
4port
Tillagningstid
30min
Portioner
4port
Tillagningstid
30min
Ingredienser
  • 4port jasminris
  • 500g lax
  • rapsolja
  • 0,5 purjolökgröna delen
  • 1 broccoliendast buketterna
  • 1 röd paprika
  • 1klyfta spetskål
  • 2dl teriyakisåsSanta Maria
  • sesamfrön
Instruktioner
  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Dela laxen i mindre bitar. Stek hastigt i lite rapsolja och lägg åt sidan.
  3. Strimla purjolöken, skär små buketter av broccolin och skär paprika och spetskål i mindre bitar.
  4. Stek grönsakerna i rapsolja. Häll på teriyakisås och lägg ner laxen. Låt allt bli varmt.
  5. Servera med jasminris. Toppa gärna med sesamfrön.