Omelett med pecorino
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 20 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 150 g spenat färsk
  • 70 g rucola
  • 4 salladslökar gröna delen
  • olivolja
  • 8 ägg
  • 150 g pecorino ost
  • salt och peppar
Tillagningstid 20 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 150 g spenat färsk
  • 70 g rucola
  • 4 salladslökar gröna delen
  • olivolja
  • 8 ägg
  • 150 g pecorino ost
  • salt och peppar
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Skölj och hacka spenat och rucola grovt. Finhacka salladslöken. Fräs ihop med spenat och rucola i olivolja tills de mjuknar.
  2. Riv osten. Vispa samman ägg, pecorinoost, salt och peppar. Häll äggsmeten över grönsakerna och stek på svag värme till smeten precis stelnat. Rör med gaffel, speciellt i början.
  3. Vänd upp och garnera med hyvlad pecorino och rucola.