Omelett med spenat och parmesan
Votes: 2
Betyg: 3
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 20 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 1 påse bladspenat färsk
  • 0,5 purjolök gröna delen
  • olivolja
  • 150 g parmesanost
  • 8 ägg
  • salt och peppar
Tillagningstid 20 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 1 påse bladspenat färsk
  • 0,5 purjolök gröna delen
  • olivolja
  • 150 g parmesanost
  • 8 ägg
  • salt och peppar
Votes: 2
Betyg: 3
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Skölj och hacka spenaten grovt. Skölj purjolöken och skiva tunt. Fräs spenat och purjolök fort i olivolja tills de mjuknar.
  2. Riv parmesanosten. Vispa samman ägg, riven ost, salta och peppra. Häll äggsmeten över grönsakerna, stek på svag värme tills smeten precis stelnat. Rör med en gaffel från kanterna mot mitten speciellt i början. Lägg gärna på ett lock mot slutet.
  3. Garnera med hyvlad parmesan och lite spenatblad.