Panna cotta
Panna cotta kan smaksättas med till exempel saffran och lakrits. Här har jag valt vit choklad och passionsfrukt för att få en skön kontrast mellan sött och syrligt. Panna cotta kan gärna göras dagen innan servering.
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 3,5 tim
Portioner
port
Ingredienser
  • 2 gelatinblad
  • 2 dl laktosfri vispgrädde
  • 2 dl laktosfri mjölk
  • 100 g laktosfri vit choklad
  • 4 msk strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 4 passionsfrukter
Tillagningstid 3,5 tim
Portioner
port
Ingredienser
  • 2 gelatinblad
  • 2 dl laktosfri vispgrädde
  • 2 dl laktosfri mjölk
  • 100 g laktosfri vit choklad
  • 4 msk strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 4 passionsfrukter
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten.
  2. Koka upp grädde och mjölk med vit choklad och socker. Ta undan från värmen och tillsätt vaniljsocker. Krama ur gelatinbladen och vispa ner dem i den varma grädden.
  3. Häll upp i glas, låt svalna och ställ dem sedan i kylen i minst 3 timmar.
  4. Gröp ut kärnorna ur passionsfrukterna och dekorera med dessa.