Som en lunch, middag eller en enkel förrätt.
As simple as it gets!
Votes: 3
Betyg: 2
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid
20min
Portioner
port
Ingredienser
4portvalfri glutenfri pasta
100gsmör
1röd chili
2salladslökargröna delen
20bladsalvia
flingsalt och svartpeppar
parmesanost
Tillagningstid
20min
Portioner
port
Ingredienser
4portvalfri glutenfri pasta
100gsmör
1röd chili
2salladslökargröna delen
20bladsalvia
flingsalt och svartpeppar
parmesanost
Votes: 3
Betyg: 2
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
Koka pastan enligt anvisning. Finhacka chilin och salladslöken.
Bryn smöret i en kastrull tills det blir brunt och har nötaktig doft. Ta kastrullen från värmen, lägg i salvia, chili och salladslök. Låt dra ca 5 minuter.
Lägg upp pastan på ett fat och ringla över salviasmöret. Mal över rikligt med svartpeppar och riven parmesanost.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida och kan låta tredje part sköta annonser och optimera vår marknadskommunikation. De använder cookies för att mäta annonsernas effektivitet och göra annonsinnehåll mer personligt.