Pasta med mangold och valnötter
Votes: 4
Betyg: 3.25
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 20 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port glutenfri spagetti eller tagliatelle
  • 150 g mangold
  • 1,5 dl valnötter
  • 2 salladslökar gröna delen
  • 0,5 kruka gräslök
  • 50 g Parmesan
  • smör
  • 0,5 tsk vitlöksolja
  • salt och peppar
  • 0,5 tsk ramslök
  • 0,5 citron
Tillagningstid 20 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port glutenfri spagetti eller tagliatelle
  • 150 g mangold
  • 1,5 dl valnötter
  • 2 salladslökar gröna delen
  • 0,5 kruka gräslök
  • 50 g Parmesan
  • smör
  • 0,5 tsk vitlöksolja
  • salt och peppar
  • 0,5 tsk ramslök
  • 0,5 citron
Votes: 4
Betyg: 3.25
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Spara 1 dl av kokvattnet när pastan är klar.
  2. Grovhacka mangold och valnötter. Finhacka salladslök och gräslök, riv parmesanen. Värm en panna med smör och vitlöksolja. Tillsätt mangold och salladslök och stek ca 1 minut. Krydda med salt, peppar och ramslök.
  3. Tillsätt spagetti och pastavatten i stekpannan och låt det koka ihop i 2-3 minuter. Ta stekpannan från värmen, tillsätt parmesanen och blanda runt. Servera med gräslök, nötterna och citron på sidan.