Pasta med rimmat fläsk och brynt spetskål
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port glutenfri pasta gärna tagliatelle
  • 300 g rimmat sidfläsk
  • 300 g spetskål
  • smör
  • 2 dl laktosfri grädde
  • 2 äggulor
  • 2 dl parmesanost riven
  • 50 g valnötter grovhackade
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port glutenfri pasta gärna tagliatelle
  • 300 g rimmat sidfläsk
  • 300 g spetskål
  • smör
  • 2 dl laktosfri grädde
  • 2 äggulor
  • 2 dl parmesanost riven
  • 50 g valnötter grovhackade
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Strimla fläsket och kålen. Stek först fläsket knaprigt, bryn sedan kålen i smör så den mjuknar och får färg.
  3. Koka upp grädden. Blanda ner pasta, äggulor och parmesan, ta av från värmen och blanda ordentligt.
  4. Lägg upp pastan på tallrikar, fördela fläsk och kål över och toppa med valnötter.