Pasta med salsiccia, tomat, basilika och mozzarella
Votes: 4
Betyg: 2.25
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port glutenfri spaghetti
  • 4-5 st färska salsicciakorvar gärna smaksatt (tex Delizie, Matric)
  • 250 g cocktailtomater
  • 1 msk vitlöksolja
  • 0,5 kruka basilika
  • salt och peppar
  • 1 mozzarella där innehåll av laktos är 1g/100g
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port glutenfri spaghetti
  • 4-5 st färska salsicciakorvar gärna smaksatt (tex Delizie, Matric)
  • 250 g cocktailtomater
  • 1 msk vitlöksolja
  • 0,5 kruka basilika
  • salt och peppar
  • 1 mozzarella där innehåll av laktos är 1g/100g
Votes: 4
Betyg: 2.25
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet.
  2. Tryck ut köttet ur korvskinnet och dela till mindre bitar. Skär tomaterna i klyftor. Stek köttet i vitlöksolja i en het panna. Rör ordentligt och finfördela köttet så att det inte bildas klumpar. Häll i tomaterna och riv i basilikan. Vänd ner pastan och rör om. Salta och peppra.
  3. Riv över mozzarellan precis innan servering.
  4. Servera gärna med en ruccolasallad.