Pasta pesto med Serranoskinka
Pasta pesto med Serranoskinka
Portioner
4port
Tillagningstid
25min
Portioner
4port
Tillagningstid
25min
Ingredienser
  • 4 port glutenfri spaghetti
  • 5-6 tomater
  • crema di balsamico
  • olivolja
  • flingsalt och svartpeppar
  • basilikafärsk
  • 4-5msk pestoUrtekram
  • 16-20skivor serranoskinka eller parmaskinka
  • Parmesan
Instruktioner
  1. Koka spaghetti enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet och tillsätt lite olivolja och flingsalt. Rör om.
  2. Klyfta tomaterna och lägg på ett fat. Ringla över crema di balsamico och olivolja. Salta och peppra. Garnera med färska basilika blad. Rör ner peston i pastan. Lägg upp serranoskinkan på ett fat och hyvla över parmesan.
  3. Servera pastan med serranoskinka, tomatsallad och ett gott bröd.