Prinskorv med dillstekt potatis och stuvad spenat
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 20 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 1 msk smör
  • 1 msk glutenfritt mjöl
  • 1,5 dl laktosfri mjölk
  • 300 g spenat färsk el fryst
  • salt och vitpeppar
  • 0,5 krm muskot
  • 12-20 potatisar kokta
  • rapsolja
  • torkad dill
  • svartpeppar
  • 4 port prinskorvar tex Sorunda, Lithells, Coop
  • smör
  • senap efter smak
Tillagningstid 20 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 1 msk smör
  • 1 msk glutenfritt mjöl
  • 1,5 dl laktosfri mjölk
  • 300 g spenat färsk el fryst
  • salt och vitpeppar
  • 0,5 krm muskot
  • 12-20 potatisar kokta
  • rapsolja
  • torkad dill
  • svartpeppar
  • 4 port prinskorvar tex Sorunda, Lithells, Coop
  • smör
  • senap efter smak
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Fräs 1 msk smör i en kastrull, pudra över mjöl och rör om. Tillsätt mjölk, rör om, låt puttra i någon minut. Lägg i spenat, rör om och låt små sjuda. Smaka av med salt, vitpeppar och muskot.
  2. Klyfta upp den kokta potatisen i små bitar, stek i en god rapsolja och krydda med torkad dill, salt och peppar.
  3. Stek prinskorven i lite smör.
  4. Servera korven med dillstekt potatis, stuvad spenat och en klick senap.