Rabarberkompott med kanel
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 20 min
Portioner
port
Ingredienser
Rabarberkompott
  • 600 gr rabarber skalade
  • 0,5 dl vatten
  • 2 dl socker
  • 1 kanelstång eller 1 tsk malen kanel
Vanilj crème fraiche
  • 2 dl laktosfri crème fraiche
  • 2 msk florsocker
  • 1 vaniljstång
Tillagningstid 20 min
Portioner
port
Ingredienser
Rabarberkompott
  • 600 gr rabarber skalade
  • 0,5 dl vatten
  • 2 dl socker
  • 1 kanelstång eller 1 tsk malen kanel
Vanilj crème fraiche
  • 2 dl laktosfri crème fraiche
  • 2 msk florsocker
  • 1 vaniljstång
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Tärna rabarbern och lägg i en kastrull tillsammans med vatten, socker och kanelstång. Låt koka i ca 10 minuter under omrörning.
  2. Ta ur kanelstången och häll upp kompotten i små portionsskålar, låt svalna i kyl.
  3. Rör ihop crème fraiche med florsocker och fröna från vaniljstången. Servera.