Räkor i kokoscurrysås
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port jasminris
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • smör
  • 4 tsk curry
  • 2 krm cayennepeppar
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 tsk sojasås
  • 4 dl kokosmjölk
  • salt
  • 400 g räkor skalade
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port jasminris
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • smör
  • 4 tsk curry
  • 2 krm cayennepeppar
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 tsk sojasås
  • 4 dl kokosmjölk
  • salt
  • 400 g räkor skalade
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Finhacka paprikorna och fräs i smör tillsammans med curry och cayenne. Tillsätt tomatpuré, soja och kokosmjölk. Låt koka upp och låt sjuda i ca 5 minuter. Smaka eventuellt av med salt.
  3. Tag kastrullen från värmen och rör ner räkorna. Sätt på locket så de håller värmen.
  4. Servera räkorna med jasminris och gärna en grönsallad.