Skala och tärna sötpotatis och koka den sedan mjuk. Låt svalna en liten stund.
Blanda chiafrön med vatten och låt svälla i 10 min.
Rensa bort den hårda stjälken på grönkålen och finhacka den.
Mixa sötpotatis och tillsätt sedan quinoa, chia och grönkål.
Riv ner ingefära och tillsätt resten av ingredienserna, smaka av med salt och peppar. Mixa tills smeten är välblandad. Låt stå i 10 min.
Blöt händerna och forma till lagom stora biffar och stek dem sedan i kokosolja. Använd rikligt med kokosolja i pannan så att bullarna får en krispig yta.
Servera med rårörda lingon.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida och kan låta tredje part sköta annonser och optimera vår marknadskommunikation. De använder cookies för att mäta annonsernas effektivitet och göra annonsinnehåll mer personligt.