Stekta risnudlar
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port risnudlar
  • 2 msk chilisås Garant
  • 2 msk mirin
  • 2 msk sojasås
  • 1 msk vatten
  • 1 tsk sesamolja
  • 1 msk ingefära riven
  • 1 kinakål tunna skivor
  • 2 morötter skalade och tunt strimlade
  • 1 zucchini tunt strimlad
  • 2 salladslökar finhackade (gröna delen)
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port risnudlar
  • 2 msk chilisås Garant
  • 2 msk mirin
  • 2 msk sojasås
  • 1 msk vatten
  • 1 tsk sesamolja
  • 1 msk ingefära riven
  • 1 kinakål tunna skivor
  • 2 morötter skalade och tunt strimlade
  • 1 zucchini tunt strimlad
  • 2 salladslökar finhackade (gröna delen)
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Koka nudlar enligt beskrivningen på förpackningen.
  2. Blanda chilisås, mirin och soja med 1 msk vatten.
  3. Hetta upp sesamoljan i en stor wok och tillsätt ingefära. Rör om i någon minut och tillsätt sedan kinakål, morot, zucchini och salladslök.
  4. Fräs ca 3 minuter och tillsätt nudlar. Stek i ett par minuter till, häll över såsen. Rör om tills allt blivit varmt och såsen tjocknat något. Servera direkt.