Stekta risnudlar
Stekta risnudlar
Portioner
4port
Tillagningstid
30min
Portioner
4port
Tillagningstid
30min
Ingredienser
  • 4port risnudlar
  • 2msk chilisåsGarant
  • 2msk mirin
  • 2msk sojasås
  • 1msk vatten
  • 1tsk sesamolja
  • 1msk ingefärariven
  • 1 kinakåltunna skivor
  • 2 morötterskalade och tunt strimlade
  • 1 zucchinitunt strimlad
  • 2 salladslökarfinhackade (gröna delen)
Instruktioner
  1. Koka nudlar enligt beskrivningen på förpackningen.
  2. Blanda chilisås, mirin och soja med 1 msk vatten.
  3. Hetta upp sesamoljan i en stor wok och tillsätt ingefära. Rör om i någon minut och tillsätt sedan kinakål, morot, zucchini och salladslök.
  4. Fräs ca 3 minuter och tillsätt nudlar. Stek i ett par minuter till, häll över såsen. Rör om tills allt blivit varmt och såsen tjocknat något. Servera direkt.