Strimlad lövbiff i dijonsenapsås
Votes: 1
Betyg: 3
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 40 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 600 g lövbiff
  • 3 salladslökar gröna delen
  • 1 röd paprika
  • smör
  • salt och peppar
  • 4 dl laktosfri matlagningsgrädde
  • 2 msk oxfond Bong
  • 1 msk soja
  • 3-4 msk dijonsenap
  • 1-2 tsk vitlöksolja
  • 4 port glutenfri pasta
  • 1 kruka persilja
Tillagningstid 40 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 600 g lövbiff
  • 3 salladslökar gröna delen
  • 1 röd paprika
  • smör
  • salt och peppar
  • 4 dl laktosfri matlagningsgrädde
  • 2 msk oxfond Bong
  • 1 msk soja
  • 3-4 msk dijonsenap
  • 1-2 tsk vitlöksolja
  • 4 port glutenfri pasta
  • 1 kruka persilja
Votes: 1
Betyg: 3
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Strimla lövbiff, salladslök och paprika. Hetta upp en stekpanna med smör och stek hälften av köttet hastigt i den heta pannan, ca 2 minuter. Salta och peppra köttet och lägg över på fat. Stek den andra hälften på samma sätt.
  2. Fräs salladslök och paprika hastigt. Tillsätt kött, matlagningsgrädde, oxfond, soja, dijonsenap och vitlöksolja. Rör om och låt puttra på svag värme i några minuter. Smaka av med salt och peppar och mer senap om så önskas.
  3. Koka pastan enligt anvisning. Strö över grovhackad persilja innan servering.