Stroganoff på kassler
Nötkött
Nötkött
Votes: 1
Betyg: 2
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 40 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 2 salladslökar gröna delen
  • 500 g kassler
  • smör
  • svartpeppar
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 pkt krossade tomater
  • 2 msk senap
  • 3 msk laktosfri mjölk
  • 1 lagerblad
  • 1 tsk vitlöksolja
  • salt och peppar
  • 4 port glutenfri pasta
Rödkålssallad
  • 1 klyfta rödkål
  • 2 morötter
  • 2 tsk äppelcidervinäger
  • 0,5 dl rapsolja
  • salt och peppar
Tillagningstid 40 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 2 salladslökar gröna delen
  • 500 g kassler
  • smör
  • svartpeppar
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 pkt krossade tomater
  • 2 msk senap
  • 3 msk laktosfri mjölk
  • 1 lagerblad
  • 1 tsk vitlöksolja
  • salt och peppar
  • 4 port glutenfri pasta
Rödkålssallad
  • 1 klyfta rödkål
  • 2 morötter
  • 2 tsk äppelcidervinäger
  • 0,5 dl rapsolja
  • salt och peppar
Nötkött
Nötkött
Votes: 1
Betyg: 2
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Finhacka salladslöken och strimla kasslern. Stek kasslern i en stekpanna med lite smör, häll på salladslöken och peppra. Rör i tomatpuré och stek allt i någon minut.
  2. Rör i krossad tomater, senap, mjölk, lagerblad och vitlöksolja. Låt grytan sjuda i ca 10 min. Smaka av med lite salt och peppar.
  3. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  4. Strimla rödkålen fint och riv morötterna grovt. Blanda i en skål, häll på äppelcidervinäger, rapsolja, salta och peppra och rör om ordentligt.
  5. Servera kasslergrytan med pasta och rödkålssalladen.