Stroganoff på kassler
Tillagningstid | 40 min |
Portioner |
port
|
Ingredienser
- 2 salladslökar gröna delen
- 500 g kassler
- smör
- svartpeppar
- 2 msk tomatpuré
- 1 pkt krossade tomater
- 2 msk senap
- 3 msk laktosfri mjölk
- 1 lagerblad
- 1 tsk vitlöksolja
- salt och peppar
- 4 port glutenfri pasta
Rödkålssallad
- 1 klyfta rödkål
- 2 morötter
- 2 tsk äppelcidervinäger
- 0,5 dl rapsolja
- salt och peppar
Ingredienser
Rödkålssallad
|
Instruktioner
- Finhacka salladslöken och strimla kasslern. Stek kasslern i en stekpanna med lite smör, häll på salladslöken och peppra. Rör i tomatpuré och stek allt i någon minut.
- Rör i krossad tomater, senap, mjölk, lagerblad och vitlöksolja. Låt grytan sjuda i ca 10 min. Smaka av med lite salt och peppar.
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
- Strimla rödkålen fint och riv morötterna grovt. Blanda i en skål, häll på äppelcidervinäger, rapsolja, salta och peppra och rör om ordentligt.
- Servera kasslergrytan med pasta och rödkålssalladen.